Hahmot ja hinnasto

 

Ilonpilke Taikasiipi on nimensä mukaisesti suorastaan kuplivan iloinen keijukainen, joka rakastaa juhlia. Ilonpilke oli aikaisemmin keijuna lelukaupassa, jossa se oppi nauttimaan ihmisvilinästä ja taiteilemaan hienoja kasvomaalauksia sekä glittertatuointeja.

Kun lelukauppa lopetti toimintansa, keiju otti mukaansa kaikki kaupan glitterit ja kasvomaalit sekä päätti toteuttaa unelmansa synttärikeijuna toimimisesta. Nyt Ilonpilke Taikasiipi liihottelee juhlasta toiseen lapsia viihdyttäen.

Keijun juhlapakettiin sopii esimerkiksi kasvomaalaukset (max. 8 lasta tunnissa) tai glittertatuoinnit (max. 15 lasta tunnissa). Keiju voi myös ohjata toiveiden mukaisia leikkejä tai tehdä syntymäpäiväsankarille onnentaian.

 

 

Takku Terävähammas on rempseä merirosvokapteeni, joka rakastaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Hänellä on kerrottavanaan paljon jännittäviä tarinoita maailman meriltä.

Takku Terävähampaan järjestämä merirosvokoulutus voi sisältää esimerkiksi köydenvetoa, renkaanheittoa, lankulla kävelyä, mielikuvitusmatkan merirosvolaivalla sekä aarteenetsinnän*.

Koulutuksen kunniallisesti suorittaneet lapset saavat merirosvotodistuksen ja heistä tulee ihan oikeita merirosvoja. Takku Terävähammas voi myös kysynnän mukaan tehdä kasvomaalauksia tai glittertatuointeja, sillä keiju on antanut hänelle siihen kattavan koulutuksen.

*Aarteenetsintää varten joutuu tekemään hieman esivalmisteluja; asiakas itse hankkii aarteen, tekee vihjeet ja piilottaa ne sovitusti ympäristöön, josta aarretta etsitään. Merirosvo tuo mukanaan aarrekartan sekä ohjaa aarteenetsintää.

Hinnasto

  • 1 h – 100 €
  • 1,5 h – 130 €
  • 2 h – 150 €
  • Yli kahden tunnin tapahtumien hinnoista sovitaan tapauskohtaisesti.
  • Merirosvo ja keiju eivät ole lapsenvahteja, vaan viihdyttäjiä, joten paikalla on aina oltava myös järjestystä valvova aikuinen.
  • Maksu onnistuu käteisellä tai kortilla juuri ennen viihdyttäjän saapumista. Yrityksille voidaan tehdä myös lasku.
  • Olen valmis neuvottelemaan myös hyväntekeväisyystapahtumista, joten otathan rohkeasti yhteyttä!