Kevättä kohti

Alkuvuosi 2018 on ollut yritykseni toiminnan osalta huomattavasti hiljaisempaa aikaa, kuin vuoden 2017 viimeiset kuukaudet. Ennen joulua tein paljon tonttukeikkoja ja aikaisemmin syksyllä keijulle oli paljon kysyntää, vaikka olin vasta aloittanut yritystoimintani. Tämän vuoden alussa en ole itse uskaltanut kovin paljon mainostaa. Oma elämäntilanteeni muuttui radikaalisti ja siksi myös yritystoimintani suuntaa oli syytä hieman pohtia.

Olen päättänyt, että tulen tekemään näitä satuhahmohommia hyvin suurella todennäköisyydellä suunnilleen vuoden verran tästä eteenpäin. Jo yritystä perustaessani arvelin, että keijun rooli tuntuisi minulle luontevalta maksimissaan kahden vuoden ajan, joten mistään suuresta mielenmuutoksesta tässä ei ole kysymys. Olen tehnyt alusta lähtien keijukeikkojen lisäksi myös palkkatyötä. Jatkossa tulen keskittymään varmasti enemmän palkkatöihin kuin Keijun kekkereiden kehittämiseen, mutta toiminta ei ole missään tapauksessa loppumassa ennen vuotta 2019.

Pyrin jatkossakin jättämään viikonlopuille mahdollisimman hyvin tilaa keijukeikkoja varten ja tekemään muut työt pääosin arkipäivinä, mutta ihan aina se ei onnistu. Siksi suosittelenkin keijun (tai merirosvon) varaamista jo hyvissä ajoin; vähintään kolme viikkoa ennen h-hetkeä! Tottakai hahmojani voi tilata juhliin ja tapahtumiin myös arkipäiville – ainakin toistaiseksi, kun pystyn pitkälti itse suunnittelemaan työvuoroni myös palkkatyöni osalta. Tilanne saattaa kuitenkin muuttua kevään myötä ja mahdollisista muutoksista tiedotan varmasti, kunhan oma työtilanteeni selkiytyy.

Monen työn tekeminen on jo vuosien ajan ollut minulle arkipäivää. Olen kova haalimaan itselleni erilaisia töitä ja projekteja, enkä elämässäni montaakaan tylsää hetkeä näe. Kiireisenä monitoiminaisena minulle on luontevaa pitää keijubisnes kevyenä ja sivutoimisena. Odotan silti innolla, millaisia tapahtumia ja juhlia kevät tuo tullessaan keijun kalenteriin!

Päivien pitenemisen huomaa jo selvästi ja nyt onkin juuri oikea aika suunnitella kevään ja kesän kekkereitä. Ilonpilke Taikasiipi on juuri sopivan pirteä vieras keväisiin juhliin ja tapahtumiin!

keijunkekkerit_ilonpilketaikasiipi_lastenjuhlat_lastensynttärit_keiju_

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: